ATRIONCAMPERBOUW.NL

Slaapbank

Wij bieden aan een slaapbank geschikt voor vervoer van personen,  de bank is er met 2 en 3 zitplaatsen en diverse maten en geschikt voor de meeste gangbare bussen. De bank is uitgebreid getest door de RDW, ook in combinatie met de uitsparing in het dak voor de diverse hefdaken. De bank heeft hierdoor de benodigde certificering van de RDW, de 2 persoonsslaapbank kost incl montage en 2 persoons gordels 1975 euro (exclusief RDW keuring), hoofdsteunen 140 euro extra. 

De slaapbanken zijn er in 2 of 3 zits uitvoering voor Transporter, Vivaro, Trafic, Primastar, Talento, NV300, Transit, Custom, Vito 639 en 447, Scudo, Expert, Proace, Jumpy, Sprinter, Crafter.

Daarnaast zijn er verschillende andere mogelijkheden en uitvoeringen voor slaapbanken, zoals een in de lengte richting geplaatste bank.

De slaapbank is leverbaar in verschillende breedten en lengtes waardoor er altijd een bank is die aan uw wensen voldoet, dit is mogelijk voor een meerprijs.

Naast de boven genoemde serie banken kunnen wij ook uitgebreide serie slaapbanken van Reimo leveren en monteren.

Voorbeelden van de slaapbank (ook wel genoemd klapbank in de rijrichting ):

klapbank t4 met hoofdsteunenklapbank t4 achter omhoogklapbank t4 achter

klapbank t5    klapscharnier vito 3 zits klapscharnier vito plat

klapscharnier vito 3 zits achterbank-met-verbreding2

 

De slaapbank is om te vormen tot bed door de zitting naar voren te trekken en de rugleuning achterover.  De breedte is 110, 115, 120cm of 150cm breed en kan ook met een verbreding achter de keuken geleverd worden. De lengte is standaard 190 of 200 cm (andere breedte en lengte maten op bestelling).  Deze bank is ook verkrijgbaar met hoofdsteunen.

 

standaard bank plat achterstandaard bank plat

Hieronder ziet u onze klapbank met kastenwand voorzien van bedverbreding

foto 1 Reimo slaapbank, foto 2 lengte richting geplaatste bank

reimo slaapbank vivaroLengte bnk met keuken connect