ATRIONCAMPERBOUW.NL

Slaapbank

Wij bieden aan een slaapbank geschikt voor vervoer van personen,  de bank is er met 2 en 3 zitplaatsen en diverse maten en geschikt voor de meeste gangbare bussen. De bank is uitgebreid getest door de Rdw, ook in combinatie met de uitsparing in het dak voor de diverse hefdaken. De bank heeft hierdoor de benodigde certificering van de Rdw, de 2 persoonsslaapbank kost incl montage en 2 persoons gordels en exclusief rdw keuring 1675 euro, hoofdsteunen 120 euro extra. 

De slaapbanken zijn er in 2 of 3 zits uitvoering voor Transporter Vivaro Trafic Primastar Talento NV300 Transit Custom Vito 639 en 447 Scudo, Expert, Proace, Jumpy

Daarnaast zijn er verschillende andere mogelijkheden en uitvoeringen voor slaapbanken, zoals een lengte richting geplaatste bank.

De slaapbank is leverbaar in verschillende breedten en lengten waar door er altijd een bank is die aan uw wensen voldoet, dit is mogelijk voor meerprijs

Naast de boven genoemde serie banken kunnen wij ook de Fit to Go en de uitgebreide serie slaapbanken van Reimo leveren en monteren.

Voorbeelden van de slaapbank (ook wel genoemd klapbank in de rijrichting ):

klapbank t4 met hoofdsteunenklapbank t4 achter omhoogklapbank t4 achter

klapbank t5    klapscharnier vito 3 zits klapscharnier vito plat

klapscharnier vito 3 zits achterbank-met-verbreding2bank-met-verbreding1

bank-met-verbreding

 

De slaapbank is om te vormen tot bed door de zitting naar voren te trekken en de rugleuning achterover.  De breedte is 110, 115, 120cm of 150cm breed en kan ook met een verbreding achter de keuken geleverd worden. De lengte is standaard 190 of 200 cm (andere breedte en lengte maten op bestelling).  Deze bank is ook verkrijgbaar met hoofdsteunen.

 

standaard bank plat achterstandaard bank plat

Hieronder ziet u onze klapbank met kastenwand voorzien van bedverbreding

foto 1 Reimo slaapbank, foto 2 lengte richting geplaatste bank

reimo slaapbank vivaroLengte bnk met keuken connect

Fit to Go vaste bank met gordels aan de rugleuning.

fit-to-go5

fit-to-go2

 

 

 

 

 

 

 

fit-to-go1

Deze slaapbank heeft de gordels aan de rugleuning, tijdens het rijden staat hij in de achterste stand. Je kan het zit gedeelte van de bank naar voren schuiven om aan de tafel te zitten (niet tijdens het rijden).