ATRION.INFO

Hefdaken en vaste verhoging

Atrion heeft een eigen lijn super platte hefdaken om uw bus om te bouwen naar camper. Onze daken worden in Nederland geproduceerd door een van de grootste bedrijven in glijbanen voor attractieparken.

Alle daken voldoen aan de eisen voor de RDW en de wegenbelasting.

Alle prijzen zijn inclusief btw.

Wilt u zelf aan de slag? Alleen de montage van het dak is natuurlijk ook mogelijk, eventueel in combinatie met de RDW keuring.

Superplat hefdak

Het super platte hefdak gaat schuin omhoog met behulp van gasveren, gesloten zijn ze ca 2 cm hoog. De daken zijn er voor de meeste bussen en kosten vanaf 1400 euro gemonteerd of vanaf 1075 euro los geleverd.

Vaste dak verhoging

De vaste dak verhoging kan worden gebruikt voor bussen die net niet aan de vereiste hoogte van 170 cm komen. Hierbij wordt een gedeelte van het dak verhoogd. De maximale verhoging is ca 15cm, en wordt vast op het bestaande dak gelijmd. Een vaste dak verhoging kost vanaf 750 euro gemonteerd en vanaf 475 euro los geleverd.

hiace2

 

Hieronder nog een aantal foto’s van verschillende daken:

 

t4 hefdak adv1 viano open vivaro open Superplathefdak Transit  scudo lwb open jumpy nw dak hiace lwb platdak t5 super plat open atransit superplat open adv vw adv viano aducato 2007 superplat dak h300T4 superplat dicht T4 superplat hefdak     25-block-4