ATRIONCAMPERBOUW.NL

Hefdaken en vaste verhoging

  1. Atrion heeft een eigen lijn super platte hefdaken om uw bus om te bouwen naar camper. Onze daken worden in Nederland geproduceerd door een van de grootste bedrijven in glijbanen voor attractieparken.

Alle daken voldoen aan de eisen voor de RDW en de wegenbelasting.

Alle prijzen zijn inclusief btw.

Wilt u zelf aan de slag? Alleen de montage van het dak is natuurlijk ook mogelijk, eventueel in combinatie met de RDW keuring.

Volkswagen Caddy Maxi fiscale verhoging met super plat hefdak

Wij hebben nu ook speciaal voor de Caddy Maxi een fiscale verhoging ontwikkeld, zodat deze kan worden voorzien van een super plat hefdak.

We kunnen uw Caddy Maxi al voorzien van een super plat hefdak inclusief verhoging voor slechts € 2895 voor de bestelauto & € 3175 voor personenauto ( incl. Plafondafwerking)!

LET OP: dit is alleen mogelijk voor de Caddy Maxi  voor het onderstaande model, kortere wielbasis is dus niet mogelijk !

Bel of mail voor de mogelijkheden betreft de bestel of  persoons wagen variant.

Super plat hefdak

Het super platte hefdak gaat schuin omhoog met behulp van gasveren, gesloten zijn ze ca 2 cm hoog. De daken zijn toepasbaar op de meeste bussen en kosten vanaf 1950 euro gemonteerd of vanaf 1600 euro los geleverd.

 

 

Super plat hefdak met 3 luiks tent meerprijs 150 euro

 

Vaste dak verhoging

De vaste dak verhoging kan worden gebruikt voor bussen die net niet aan de vereiste hoogte van 170 cm komen. Hierbij wordt een gedeelte van het dak verhoogd. De maximale verhoging is ca 15cm, en wordt vast op het bestaande dak gelijmd. Een vaste dak verhoging kost vanaf 950 euro gemonteerd en vanaf 825 euro los geleverd.

Onderstaand is een hoog vast dak, wanneer u hier interesse in heeft graag contact opnemen betreft de prijs en auto.

hiace2

 

Hieronder nog een aantal foto’s van verschillende daken:

t4 hefdak adv1 viano open vivaro open   scudo lwb open jumpy nw dak     adv viano  dak h300T4 superplat dicht T4 superplat hefdak     25-block-4