ATRIONCAMPERBOUW.NL

Camper ombouw

ATRION is specialist in het ombouwen van bussen naar een basis kampeerauto.

Dit doen wij voor alle merken.

Alle prijzen op de site zijn INCLUSIEF btw

Hiermee voldoet uw bus aan de eisen voor een camper.

Het voordeelpakket van €4125.- bevat:

  • Super plat hefdak
  • Keukenblok met 1 pits gasstel, spoelbak, kraan, pomp en watercans
  • Tafel
  • Zit/slaapbank (stilstaand gebruik)
  • Bergruimte
  • RDW keuring

Ook is er voor de meeste auto’s tegen meerprijs een gecertificeerde bank met gordels en zitplaatsen tijdens het rijden beschikbaar.

 

Het super platte hefdak is er voor bijna alle bussen. U kunt natuurlijk ook kiezen voor een slaap-hefdak, de meerprijs verschilt per voertuig.

Een Rdw gecertificeerde slaapbank met gordels, geschikt voor het vervoer van personen kost vanaf 1950 euro incl montage. Deze banken zijn er in 2 of 3 zits uitvoering voor Transporter, Vivaro, Trafic, Primastar, Talento, NV300, Transit Custom, Vito 639 en 447, Scudo, Expert, Proace, Jumpy, Caddy Maxi, Sprinter, Crafter. Verder hebben we een gecertificeerde gordelbok voor de Ducato, Jumper en Boxer, deze kost 675 euro los geleverd, voor de Sprinter/Crafter, Movano, Master en NV400 is ook mogelijk d.m.v. onze slaapbank en in de toekomst ook een gordelbok.

Verder zijn er verschillende soorten slaapbanken en keukens in verschillende maten en uitvoeringen. Natuurlijk hebben we ook andere opties zoals een 220v buitenaansluiting, 2e accu, luifel, draaischijven enz.

Nieuw een uitgebreid assortiment aan schuiframen voor: T5, T6, Vivaro, Trafic, NV300, Talento, Primastar, Ducato serie, Sprinter/Crafter, Caddy en Vito

T4 met Atrion superplat hefdak

T4 met Atrion superplat hefdak

Ecoline 2

Gecertificeerde slaapbank met gordels b.v. 120cm breed 1975 euro incl montage. Ook leverbaar in andere maten breed 110, 115, 140 en 150 cm en met hoofdsteunen.

 

U kunt natuurlijk ook kiezen voor een slaaphefdak of vast verhoogd dak.

Een origineel Reimo slaaphefdak voor de T5 / T6 is uit voorraad leverbaar en kost voor de korte versie 4750 euro en de lange versie 4950 euro, dit is inclusief frame, bed en montage.

Indien de auto voorzien is van een klimaplafond zoals een Multivan of Caravelle kost dit 350 euro extra.

Er is al een Junior slaaphefdak (kleinere versie van het Atrion dak) voor de T5/T6 voor 3550 euro compleet met bed en matras (zonder bed 3200 euro)

Atrion slaapdak voor een T5/6 vanaf 4250 euro inclusief bed en matras. (andere bussen vanaf 4550 euro).

 

20160125_125700

vito-slaap4

 

 

Vervoer probleem?

Wij beschikken over een aantal zuinige huurauto’ s om dit probleem op te lossen, de kosten hiervoor zijn 100 euro voor de duur van de ombouw. Vol mee, vol retour. (vooraf reserveren)