ATRION.INFO

Slaapbank

Wij bieden aan een slaapbank geschikt voor vervoer van personen,  de bank is er met 2 en 3 zitplaatsen en diverse maten en geschikt voor de meeste gangbare bussen. De bank is uitgebreid getest door de Rdw, ook in combinatie met de uitsparing in het dak voor de diverse hefdaken. De bank heeft hierdoor de benodigde certificering van de Rdw, de 2 persoonsslaapbank kost compleet met hoofdsteunen incl montage en exclusief rdw keuring 1850 euro. 

De slaapbanken zijn er in 2 of 3 zits uitvoering voor Transporter, Vivaro, Trafic, Primastar, Talento, NV300, Transit Custom (aug) Vito 639 en 447, Scudo, Expert, Proace, Jumpy

Daarnaast zijn er verschillende andere mogelijkheden en uitvoeringen voor slaapbanken:

  • vaste slaapbank
  • slaapbank op rails
  • vaste slaapbank met gordels op de bank gemonteerd
  • lengterichting geplaatste slaapbank

De slaapbank is leverbaar in verschillende breedten en lengten waar door er altijd een bank is die aan uw wensen voldoet.

Naast de boven genoemde serie banken kunnen wij ook de Fit to Go en de uitgebreide serie slaapbanken van Reimo leveren en monteren.

Voorbeeld van de vaste bank:

klapbank t4 met hoofdsteunenklapbank t4 achter omhoogklapbank t4 achter

klapbank t5    klapscharnier vito 3 zits klapscharnier vito plat klapscharnier vito 3 zits achter

bank-met-verbreding2bank-met-verbreding1bank-met-verbreding

Vaste bank, om te vormen tot bed door de zitting naar voren te trekken en de rugleuning achterover.  De breedte is 120cm of 150cm breed en kan ook met een verbreding achter de keuken geleverd worden. De lengte is standaard 190cm (andere maten op bestelling).  Deze bank is ook verkrijgbaar ook met hoofdsteunen.

Voorbeelden van de slaapbank op rails

20160228_154642

standaard bank vito standaard bankstandaard bank plat achterstandaard bank plat

Bank op rails, om te vormen tot bed door de bank naar voren te schuiven en de rugleuning achterover te klappen. De breedte is 120cm of 150cm breed en kan ook met een verbreding achter de keuken geleverd worden. De lengte is standaard 190cm (andere maten op bestelling).  De bank is ook verkrijgbaar ook met hoofdsteunen.

foto 1 Reimo slaapbank, foto 2 lengte richting geplaatste bank, foto 3 bank op rails met front in combinatie met een kastenwand.

reimo slaapbank vivaroLengte bnk met keuken connectT5 kastenwand koelkast

Fit to Go vaste bank met gordels aan de rugleuning.

fit-to-go5

fit-to-go2fit-to-go1

Deze slaapbank heeft de gordels aan de rugleuning, tijdens het rijden staat hij in de achterste stand. Je kan het zit gedeelte van de bank naar voren schuiven om aan de tafel te zitten (niet tijdens het rijden).